Кунг-Фу Театърът на Джеки Чан с премиера в София на 4-ти декември

За първи път в България ще гостува Кунг-Фу Театърът на Джеки Чан с уникалния спектакъл „11 Война“ на 4-ти декември в зала 1 на НДК в София. След столицата, трупата на именития актьор, която ще бъде у нас по покана на Degris Events, ще зарадва с изпълненията си зрителите в Пловдив и Варна.

Спектакълът "11 война" е съчетание от бойно изкуство, което обединява в себе си култура, философия, древни традиции и танц . Изумителните акробатични изпълнения, на ръба на човешките възможности са следствие от всекидневни физически тренировки на човешкото тяло, в резултат трениращият става гъвкав и много бърз и абсолютен контрол на вътрешна енергия. Спектакълът е с концептуални визуализации и декор, въздействаща музика, светлинни ефекти. „11 Война“ е завладяваща история в 6 акта, които разказват истории за кунг фу майстори, постигнали духовна и физическа хармония.

Джеки Чан е китайски актьор, режисьор, продуцент, сценарист, специалист по бойни изкуства, певец и каскадьор. В своите филми е известен с акробатичен боен стил, придружен с комични елементи, използване на подръчни оръжия и новаторски каскади. Той започва кариерата си през 70 –те години на 20 век и оттогава участва в повече от 150 филма. Отличен е със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Джаки Чан е един от най-популярните актьори на планетата, когато става дума за филмите, включващи употребата на бойни изкуства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл