Купуваш имение, получаваш Ролс Ройс или Ламборгини

Редица луксозни имения се продават заедно с яхта или кола.

Използват нови трикове за привличане на клиенти

Милионерите имат възможност да купят луксозно имение в Европа или САЩ заедно с яхта или луксозна кола, съобщава CNBC. Това са последните маркетингови трикове на имотните агенции и строителните предприемачи, които скоро може да бъдат пренесени и у нас.

Наскоро имение от близо 1200 кв.м във Флорида, САЩ беше обявено за продан срещу 13 млн. долара. То се предлага с Ферари Спайдър 488 с 660 к.с. под капака. Имотът върви и с луксозна моторна лодка на стойност 1,6 млн. долара.

При положение, че новият собственик не желае колата, яхтата, обзавеждането и произведенията на изкуството, които са в имота, то той ще трябва да плати само 8 млн. долара. Оказва се, че останалите луксозни вещи, които се продават с имота, са на стойност 5 млн. долара.

От същата имотна агенция казват, че вече имат подобна продажба. Тя е за имот в Бока Ратон, Флорида, продаден за малко под 4 млн. долара и включващ два автомобила - Тесла и Ягуар.

Още едно подобно предложение има на пазара в Калифорния. То е за имение с 5 спални и 8 бани, включващо и Ролс Ройс в гаража, който е принадлежал на Анди Уорхол. Видният художник го купува през 1974 г. и днес колата е на малко над 100 хил. км. Имотът, колата и осем от произведенията на Уорхол се предлагат за 17,75 млн. долара. При положение че искате да се откажете от екстрите, ще трябва да платите 15,63 млн. долара.

В Манхатън пък се предлага имение за 29,5 млн. долара, което върви с бонус Бентли. Именно луксозната кола донесе на имотната агенция стотици публикации в медиите.

Предлагано доскоро имение за 100 млн. долара в Бевърли Хилс вече е с намалена цена от 68 млн. долара. И ако преди към предложението вървяха златни Ламборгини и Бентли, днес то търси нов купувач без луксозните автомобили.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти