Курс за бъдещи родители правят в УМБАЛ "Пловдив" тази събота

Курс "Първи грижи за новороденото" за бъдещи и настоящи родители организира УМБАЛ "Пловдив" (бившата Окръжна болница) в партньорство с фондация "За нашите деца".

Курсът е напълно безплатен и ще се проведе на 18 февруари (събота) от 10:30 часа в заседателната зала на първия етаж на Университетска болница "Пловдив"  на бул. "България". Практическата лекция, която ще бъде водена от неонатолога д-р Диана Аргирова, има за цел да подкрепи младите родители в бъдещите предизвикателства в отглеждането на новороденото.

По време на обучението майките и татковците ще се научат как да къпят и хранят правилно бебето си, как да се грижат за неговата кожа и още куп други интересни и важни подробности. Всички бъдещи родители ще получат книжка с полезна информация за майката и бебето от Центъра за обществена подкрепа "За деца и родители" на фондация "За нашите Деца", за да бъдат уверени в първите стъпки в най-голямото събитие в живота си - появата на дете.

Добре дошли на курса са всички бъдещи майки, татковци, баби и дядовци, които искат да са напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство, декларираха от УМБАЛ "Пловдив".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони