Курьор отиде при Стойчо

Матиас Курьор отиде на разговор с "Кайсар", новия отбор на Стойчо Младенов. "Не сме работили заедно, но той е много известен в България и ме познава", каза звездата на "Локомотив" (ГО) пред казахстанския сайт "Спорт", прочул се у нас с екипа на "Черно море". В момента "Кайсар" преговаря за привличането на халфа.

Младенов е на път да се събере отново с централния нападател Стефан Николич. Сърбинът отиде на проби в "Кайсар" на лагера в Анталия. Договорът на Николич с "Раднички", играл в България за ЦСКА през 2015 г., изтече и голмайсторът е свободен агент. Шест дни преди да замине за Турция сърбинът вкара гол при загубата с 1:2 от "Цървена звезда".

В същото време Стойчо Младенов дебютира с победа като треньор на "Кайсар". Отборът спечели с 2:0 срещу суданския "Ал Мерич", който игра в последното издание на африканската Шампионска лига. Последва нулево реми срещу "Окжетпес" във втори приятелски мач. Серията контроли завършва с мач срещу "Тобол".

Младенов заведе "Кайсар" на опознавателен лагер на турската ривиера. През следващата година предстоят нови две подготовки в Анталия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ