Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Фактът, че Kъванч Татлъту не участва в нито един проект през новия сезон, разстрои феновете му. Докато чакаха новини дали ще се снима в сериал, дойде веста, че известният актьор заминава за 6 месеца в САЩ на езиково обучение. През този период Къванч ще живее в града ангелите - Лос Анджелис.

Стана ясно, че съпругата на най-популярния турски актьор, Башак Дизер, няма да го остави сам и ще бъде плътно до съпруга си в Америка през тази половин година.

По всичко изглежда Татлъту следва примера на своя колега и приятел Чаатай Улусой и докато е в Америка, освен езиковото си обучение, ще взема и уроци по актьорско майсторство от световно известни преподаватели.

Междувременно медиите разпространиха новината, че Къванч се е скарал с брат си Ян Татлъту. Това се случило по време на парти, организирано от актьора по повод новата колекция на марката Mavi, чието рекламно лице е той. Идвайки на сбирката, Ян Taтлъту се скарал пред заведението за място на паркинга.

Според твърдения, актьорът се намесил в спора, предупреждавайки брат си да коригира агресивното си поведение. Ян обаче се ядосал, че именитият му брат не застанал в негова защита и обиден напуснал партито.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали