Кънтри фестивал и концерт на Милена примамват в Гостилица

Нестандартният фест „Конска сила” ще се проведе на 14 октомври

Нестандартен фестивал с кънтри привкус „Конска сила“ ще се проведе на 14 октомври на стадиона в дряновското село Гостилица. Проявата ще е предшествана от крикет мач на 13 октомври между отбор на НСА и сборен международен отбор от аматьори, включващ живущи в Община Дряново.

Присъстващите на празника ще могат да наблюдават различни атракции-от конни състезания до теглене на трабант. Конните състезания по издръжливост са подкрепени от Българската конна федерация. Записани са над 30 участника, което прави надпреварата една от най-важните за годината.

Организаторите канят на Кънтри фестивал със забавни игри, стрелба с лък, конкурси за най-добър ръчно изработен детски костюм; конкурси за ракия и зимнина, най - добро куче, канадска борба, теглене на трабант. Фестивалът ще бъде допълван с музикален следобед с Turkincha Fiddlers и британската певица Sunny Daye.

Вечерта фестът ще продължи с концерти на рок кралицата Милена Славова, No Limitts и Little Big Band.

Ще има и храна за всеки вкус – от домашно приготвена традиционна до индийски закуски с къри привкус, допълват организаторите от Община Дряново и НЧ „Колю Фичето – 2016“ в с. Туркинча.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони