Лазер подобрява усещанията в сексуалния живот на дамите

Снимка: Архив

Лазерното вагинално подмладяване е един от последните хитове за подобряване усещанията в сексуалния живот на дамите и напоследък набира все по-голям брой привърженички и у нас, твърдят специалистите. Много жени усещат отпускане на вагиналните мускули или т. нар. вагинална релаксация. Вътрешните и външни диаметри на вагината са увеличени и при немалко пациентки се появява инконтиненция (леко изтичане на урина при слабо натоварване като кихане или кашляне или спонтанно), вагинална сухота, парене и сърбеж. Всичко това доста влошава сексуалните усещания и намалява удоволствието. Точно в тези случаи в помощ на дамите идва лазерното вагинално подмладяване, с което пълноценно се възстановяват тазовото дъно и влагалищният тонус до състояние, в което са били преди бременността.

Пловдивската верига болници "Медлайн-Централ Хоспитал" разполага с уникална лазерна система на един от лидерите в естетичната терапия "FOTONA". Платформата съчетава два лазера Nd:YAG с дължина на вълната 1064 nm и Er:YAG с дължина на вълната 2940 nm. Комбинирането на двата взаимно допълващи ефектите си лазера е в основата на изкючително високата ефективност на процедурите, всяка от които отнема час. От екипа на новосформирания лазерен център в Пловдив уверяват, че с помощта на най-съвременния апарат дамите имат шанса да разрешат този дълбоко личен проблем, за който избягват да говорят.

Същият апарат се ползва при лазерно лечение на хъркане чрез бърз, неинвазивен и комфортен метод за подобряване на качеството на съня. Топлината на лазерното лъчение стимулира образуването и уплътняването на колагена в лигавицата, което води до стягане на отпуснатата тъкан на задната част на гърлото. Това улеснява повдигането на мекото небце и подобрява въздушния поток. Крайният резултат е намаляване на силата на хъркането и ограничаване на вредните ефекти на сънната апнея върху организма.

С новия съвременен лазер се премахват също така разширени капиляри и вени, отстраняват се повърхностни доброкачествени образувания на кожата, при акне, розацея и гъбички по ноктите. Прилага се също така за стягане на кожата и подмладяване на третираните зони. Уникалната лазерна система се използва и за избелване на гениталната зона, епилация, лечение на повишено изпотяване (хиперхидроза) и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве