Лара Крофт раздава секси ритници

Елизабет Шу се завръща в главната женска роля

Новият филм по играта за екшън мацката Лара Крофт “Tomb Raider: Първа мисия” нахлува по кината в страната и по света с епични амбиции за грандиозни приходи.

В новия филм Анджелина Джоли е заменена от прекрасната Алисия Викандер, която стана една от най-търсените и атрактивни млади актриси за последните години. Действието в “Tomb Raider: Първа мисия” се развива седем години след изчезването на бащата на Лара Крофт. Тя е на 21 години, отказва да застане начело на глобалната бизнес империя и вместо това работи като велокуриер в Лондон, докато опитва да завърши образованието си. Въпреки съветите на хората от обкръжението си, Лара отказва да приеме смъртта на баща си и да продължи напред с живота си. Вместо това се впуска в разследване на мистериозното му изчезване и това начинание я отвежда до последното място, на което е видян той – гробница на остров, някъде около крайбрежието.

Режисьор на “Tomb Raider: Първа мисия” (”Tomb Raider”) е Роар Утауг (”The Wave”/”Bolgen”), сценарият е дело на Евън Дохърти и Женива Робъртсън-Дуорет, а продуцент е Греъм Кинг (”От другата страна”). В ролите са Алисия Викандер, Уолтън Гогинс, Доминик Уест, Даниел Уу, Александър Вийом и др.

* Материалът е от списанието "Труд Фамилия", което излиза всяка събота и се разпространява заедно със съботния брой на вестника

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино