„Левски“ изпуска национал

„Левски“ е на път да изпусне един от основните си футболисти в лицето на Георги Костадинов. Полузащитникът е с изтичащ през лятото договор, а двете страни не само, че не могат да се разберат за подновяването му, но и са пред замразяване на преговорите. През последните няколко месеца шефовете на „сините“ и мениджъра на играча на няколко пъти опитаха да намерят общ език, но в крайна сметка не успяха са се разберат за условията по новия контракт.

Самият Костадинов имаше желанието да продължи кариерата си на „Герена“, въпреки няколкото оферти от чужбина. В крайна сметка българският национал все пак е по-близо до трансфер зад граница, отколкото до преподписване със „сините“. Интерес към бившия играч на „Берое“ има от Полша, Франция, Италия и Турция.

26-годишният футболист все пак ще запише в неделя юбилеен мач №50 с екипа на столичния гранд. Той тренираше през последните дни на облекчен режим, но се очаква да бъде на линия за домакинството на „Локомотив“ (Пд) в неделя.

Треньорът на „Левски“ Николай Митов призна, че се надява халфът да бъде на разположение за мача на „Герена“ и разкри в какъв аспект са опасенията му.

„Трудно отбелязваме – анализира Митов. - Затова се притеснявам. Не се притеснявам дали гостуваме, или сме домакини. И двата мача, които загубихме като гости, стояхме добре. Давам пример с мача с ЦСКА, където се търси повече резултат – ако съм честен, в последния мач с „Черно море“ стояхме най-добре игрово, но не отбелязахме головете си. Но няма да ме заблуди една загуба. Далеч сме от това, което искаме.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ