„Левски“ под прикрите до старта в Европа

„Левски“ продължава да се подготвя “на тъмно“. Ръководството на клуба няма никакво намерение да открехне завесите в Правец, за да могат феновете да се запознаят с качествата на новия тим. Това ще стане едва за първия мач в Лига Европа със „Сутиеска“ другият четвъртък. Клубът взе решение да засекрети и втората лятна контрола на тима. Така предстоящият мач в петък с „Радник“ (Сурдулица) отново ще остане мистерия.

Телевизията на клуба също няма да предава проверката в Правец, каквато бе практиката и при загубата от „Черно море“ (0:1) във вторник. Приятелският мач със сръбския тим се явява генерална репетиция за 26-кратните шампиони преди старта на Лига Европа след седмица.

В Хърватия обаче са убедени в класата на „Левски“ и без да гледат подготовката на „сините“. Местното издание „Slobodna dalmacija“ определи българският отбор като най-тежкия възможен съперник на „Хайдук“. В публикацията се споменава още, че въпреки липсата на успехи през последните години, „Левски“ си остава солидна заплаха за тима от Сплит.

Иначе УЕФА обяви програмата за 1 предварителен кръг в Лига Европа, според която „сините“ приемат „Сутиеска“ на 29 юни от 20 часа в София.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ