"Левски" предлага работа на красавици

Ръководството на "Левски" стартира нова маркетингова стратегия с цел популяризирането на клуба. "Сините" предлагат работа на красавици, които да участват във фотосесии с футболистите, но и в други рекламни кампании, които ще бъдат организирани за в бъдеще.

Само предни дни на "Герена" се похвалиха с нов маркетингов директор в лицето на Тодор Минев. Възможно е обявата за "сините" промоутърки да е продиктувана именно от ход на назначения преди седмица специалист.

Хали Тиам, друго ново попълнение в "Левски", но сред футболистите, вече започна тренировки и се очаква да е готов за предстоящия в събота мач със "Септември". Бившият играч на „Динамо“ (Москва) вече е картотекиран, тъй като документите му се забавиха и това бе причина да пропусне мача с "Ботев" (1:0) в първия кръг на шампионата след зимната пауза.

Гари Родригес, бивш играч на "сините", продължава да е една от главните трансферни цели на английския "Нюкасъл". "Свраките" се опитаха да купят крилото за 7 млн. евро от "Галатасарай" през януари, но офертата им бе отхвърлена. Очаква се през летния прозорец "Нюкасъл" да предложи 11 млн. за Родригес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ