"Левски" строи два изкуствени терена

Ръководството на "Левски" спази заканата си за подобряване на инфраструктурата на "Герена". На стадион „Георги Аспарухов” започна изграждането на два нови терена, които ще бъдат ползвани от детско-юношеската школа на „сините”.

От клуба загатнаха за ремонтните дейности, като публикуваха видео, от което ясно се вижда, че работата вече е стартирала и съвсем скоро ще се види и крайният резултат. "Труд" научи, че се изграждат два терена с изкуствена настилка, които ще бъдат ползвани от най-малките възрастови групи. Единият ще е с размерите за Футбол 9, а другият - за Футбол 5. В "Левски" подготвят подробна презентация на новата инфраструктура, която да бъде официално представена пред медии и фенове. Това ще се случи до дни. На нея ще бъде показан за първи път и тунелът на "Георги Аспарухов", който е с нова визия.

Още през месец май Павел Колев, изпълнителният директор на тима, призна, че именно инфраструктурата на "Герена" е с приоритет пред новите шефове. Тогава той разкри, че липсата на достатъчно терени е причината "Левски" да няма дублиращ отбор във Втора лига.

При заминаването на тима за лагера в Австрия преди месец треньорът Петър Хубчев пък добави, че се задават ремонтни дейности, които ще са за доброто развитие в клуба.

„Много скоро ще дойдете да снимате и ще видите какво се прави“, лаконичен бе наставникът на „сините“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ