„Левски“ със специален екип срещу „Ботев“

„Левски“ може да излезе със специален екип в предстоящия двубой срещу „Ботев“ (Пловдив) от Първа лига. Срещата е в петък, когато клубът ще почете и своята легенда Георги Аспарухов по случай 75-годишнината от неговото раждане.

За брандирането на фланелките намекна и изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов. Запитан дали ще има промяна по екипировката на тима за срещата с „жълто-черните“, той обясни: „Това е изненада. Както вече съобщихме, ще има много инициативи около годишнината на Аспарухов, както в петък, така и през цялата година. Част от тях са изненада за привържениците. Нека и това остане в тайна. Що се отнася до това дали ще бъдем със специален екип и за мача на 19 август, то мога да кажа, че сме мислили по темата, но тъй като има достатъчно време до двубоя, все още не сме взели окончателно решение.“

Именно на 19 август е кулминацията от честванията „75 години Георги Аспарухов“. Тогава на националния стадион „Васил Левски“ „сините“ ще изиграят приятелски мач срещу един от най-големите клубове в света. Името на съперника ще бъде разкрито по време на срещата с „Ботев“ (Пловдив). По-рано през април изтече информация, че става въпрос за аржентинския колос „Бока Хуниорс“.

Професионалната футболна лига пусна допълнителни билети за „сините“ фенове за предстоящия финал за купата на България срещу „Славия“. Става въпрос за места на трибуната с „лъвчето“ между секторите „Г“ и „В“. С тях общата свободна бройка пропуски за привържениците на „Левски“ е около 4000.

Снимка БУЛФОТО

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ