"Левски" с три от три загуби при Дерменджиев

Треньорската рокада в "Левски" не се отрази позитивно на резултатите на тима поне що се отнася до проверките в предсезонната подготовка. "Сините" записаха трета поредна загуба под ръководството на Георги Дерменджиев, след като отстъпиха с 1:2 на руския елитен "Урал". Голмайсторът от есента Станислав Костов вкара единственото попадение в 51-ата минута, след като преди това Андрей Панюков бе дал солиден аванс на руснаците до 10-ата минута. Цял мач за тима от Висшата лига записа Николай Димитров-Хичо. Двубоят започна с едноминутно мълчание в памет на "синята" легенда Александър Манолов, който вчера напусна този свят на 75 години.

"Сините" излязоха с три промени в стартовия състав от последната контрола срещу 13-ия в Полша. Младият Станислав Иванов, Белмонт и Станислав Костов бяха заменени от Богдан Вашчук Илия Юруков и Сержиу Буш. Николай Михайлов бе на вратата, а Цветкович, Яблонски, Рейш и Горанов отново действаха в защита. Тиам и Юруков бяха опорните халфове в схема 4-2-3-1. Вашчук, Давиде Мариани и Паулиньо играеха зад Буш.

“В рамките на шест-седем минути допуснахме два гола. Много трудно беше след това да се пренастроим - обясни след поражението Дерменджиев. - Този мач се разделя на две полувремена. Второто полувреме беше по-добро, въпреки че темпото бе по-бавно. Отборът започна да показва характер. Мисля, че има потенциал. Знаете, че за три,четири или пет мача няма да променим начина на игра на отбора. Второто полувреме ми дава основание да мисля, че това до известна степен е играта на Левски, като се изчистят някои грешки. Започнахме мача неподготвени. Няма как да започнеш да играеш мач с два гола за седем минути."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ