"Левски" тръгна с хикс срещу руснаци, Стоянович доволен от промените в клуба

"Левски" започна с равенство 1:1 с "УФА" подготовката за пролетния дял от шампионата. "Сините" изпуснаха да победят руския представител на стадиона в Ларнака, Кипър. Славиша Стоянович, старши треньорът на столичния гранд, заложи на Николай Михайлов като титуляр, но на почивката сърбинът със словенски произход направи куп смени, включително и под рамката на вратата.

Резултатът откри каращият проби в "Левски" офанзивен играч Джордан Н`Кололо след презицен изстрел от фаул в 21-ата минута. Равенството пък възстанови Ловро Бизяк от дузпа в началото на втората част. От титулярите на "сините" пълни 90 минути записа единствено Давид Яблонски, въпреки че бранителят все още не е парафирал нов договор с клуба, а настоящият му изтича в края на сезона. През първото полувреме на терена бе и Магнар Одегаард, друг футобист на проби.

"За двамата футболисти на проби не може да се говори много след само 45 минути - коментира Стоянович. - Джордан не е подготвен физически и то се вижда. Имаше някои добри моменти в своята игра. Йодегард игра отговорно през първите 45 минути. Той ще изиграе още един мач. За Джордан не знам как е договорката, ще видим”, каза Стоянович, който похвали работата на единственото ново попълнение до този момент - Николай Михайлов."

На въпрос за Павел Колев, новият изпълнителен директор на клуба, наставникът призна: "Доволен съм, че в клуба има човек от такъв калибър, който може да помогне на "Левски". Имали сме два-три контакта, говорили сме за футбол и визията. Радвам се, че дойде в клуба. Чакам да се чуем и да направим планове за развитието на нашия клуб."

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ