„Левски“ чупи каръка в неделя

„Левски“ ще направи всичко, за да счупи каръка в домакинските срещи. „Сините“ нямат победа на „Георги Аспарухов“ вече пет месеца. Последният успех бе срещу „Етър“ с 2:1. Двубоят се игра на 8 декември миналата година. От тогава до сега тимът записа две ремита и две загуби на своя стадион.

„Няма причина да играем под напрежение на „Герена“ - каза Георги Тодоров, треньор на „Левски“. - Това са мачове пред нашата публика. Трябва да търсим добра игра и победа. Всичко е до характер. В „Левски“ и ЦСКА не е лесно, отговорността е голяма. Но не съм останал с впечатление публиката да оказва натиск на отбора - напротив, подкрепя го“.

Наставникът допълни, че в групата за мача с „Черно море“ няма да има сериозни промени, като в нея се завръща единствено казахстанеца Еркебулан Сейдахмет, който лекуваше контузия.

„Те са един от стабилните отбори – добави Тодоров. - Освободени са психически, защото вече не играят за нищо. Трябва да подходим с агресия и да няма напрежение. Надявам се да направим добър мач и най-важното е да спечелим“.

Специалистът призна, че ще стиска палци за „Лудогорец“ в предстоящия сблъсък с ЦСКА, в който се решава титлата на България.

„Ще бъде притеснително, ако „Левски“ пропусне да се класира за европейските турнири – каза още той. - Първо трябва да гледаме нашия мач, да победим и чак тогава да си правим каквито и да било сметки“.

Снимка СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ