Легендарният барабанист Иън Пейс от „Дийп Пърпъл“ ще изнесе концерт в Стара Загора

Легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата „Дийп пърпъл“ – Иън Пейс, ще изнесе концерт в Стара Загора на 4 юни, от 20:00 часа, в общинската спортна зала „Стара Загора” (ДЗУ). Гостуването на рок легендата е част от проекта му „Пърпендикюлър“, в който влизат изпълнения на хитовете на „Пърпъл“, които актуалният състав на бенда не изпълнява от десетилетия на живо.

Почитателите на рок легендата ще могат да чуят песни от албумите Stormbringer, Burn, Come Taste the Band, In Rock и други, преминавайки през всички етапи от развитието на групата.

Иън Пейс е един от малкото все още концертиращи класици на рока. Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок барабанисти от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалния си стил "Суинг-Рок", правещ го абсолютно неподражаем.

Концертът е организиран от „Звездна Арена“, с подкрепата на Община Стара Загора.

Билетите са на цена от 30 и 40 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на EasyPay, техните офиси и партньори в цялата страна, както и на: https://epaygo.bg/3765437961.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България