Лекарите се борят за живота на шофьор без книжка

Снимка: Архив

Лекарите от реанимацията на областната болница в Сливен се борят за живота на неправоспособен шофьор, който пострадал при пътно произшествие с нерегистриран автомобил, съобщиха от лечебното заведение.

Катастрофата е станала около полунощ срещу 13 януари на пътя между новозагорското с.Ценино и Нова Загора. Полицейският екип, изпратен на местопроизшествието, е установил, че лек автомобил "Хюндай" се е ударил последователно в две крайпътни дървета, след което се е преобърнал извън платното. 36-годишен мъж от с.Ценино е получил сериозни наранявания. Приет е в областната болница с травма на главата, с лицева травма и травма на гръбнака. Спътникът му - мъж на 43 г. от новозагорското с.Оризари, също е бил откаран в болницата, но е с по-леки наранявания, няма опасност за живота му.

Полицията е установила, че автомобилът им е бил с регистрационни табели, издадени за друго МПС. Тепърва ще се изяснява дали тежко пострадалият е управлявал колата, или зад волана е седял другият пътник. Той също няма шофьорска книжка.

Води се досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България