Летните приключения на звездите

Биляна и семейството й бяха на „Дюни“ това лято, където фитнес моделът не пропусна да покаже тяло

Много от родните знаменитости са пълни с енергия и готови за нови подвизи в края на август, научи „Зодиак“

Летни емоции, горещи купони, бушуващи хормони - за повечето хора това е характеристиката на най-топлия и вълшебен сезон в годината. Много от родните звезди обаче признават, че не са могли да си позволят истинска почивка заради многобройните си ангажименти. Въпреки това те се чувстват заредени, изпълнени с енергия и готови за новите предизвикателства, които ги очакват през септември, научи „Зодиак“.

Много от тях смесват работата с почивката и планират тепърва големи пътувания зад граница, както и нови проекти. Сред тях са певецът Орлин Павлов, който това лято се е отдал на киното, и фитнес шампионката Биляна Йотовска, която не се отказва от здравословния си режим дори в най-горещите дни.

Отдадена на работата си е и София Маринова, която обаче успява да се наслади и на силната си любов към Гринго. Двамата си признаха, че не се изпускат от поглед, защото се ревнуват бясно.

 

Орлин Павлов в дует с Гари Дърден

Талантливият ни певец и актьор Орлин Павлов има супернатоварена лятна програма и признава, че почти няма да му остане време за почивка, но за сметка на това ще пътува до Америка. В момента с пълна скорост текат снимките на новия филм на Ники Илиев - „Всичко, което тя написа“, където той отново ще бъде в една от главните роли.

Още в края на тази седмица действието на родната продукция ще се пренесе в Ню Йорк, затова целият екип вече се подготвя за пътуването. В лентата Орлин ще играе брат близнак на Саня Борисова, като приликата между двамата улеснява работата на гримьорите. Във филма участва и звездата от сериала „Местопрестъплението“ Гари Дърден.

Орлин призна, че Гари е много готин, а освен това е и отличен музикант - пее страхотно и свири добре на китара. Изпълнителят на „Секунда“ не изключва възможността двамата да направят нещо съвместно и в областта на музиката. Преди да замине за Щатите, певецът ще използва времето тук, за да понатрупа още мускули в тренировките по кикбокс и лека атлетика.

Освен снимките във „Всичко, което тя написа“, Орлин ще е и една от звездите в новия сериал на Би Ти Ви. В мащабната продукция той ще си партнира с Дарин Ангелов, Юлиян Петров, Койна Русева, Георги Кадурин и Валентин Танев. Орлин, Дарин и Юлиян ще са в ролята на приятели спортисти и ще демонстрират не само мускулести тела, но и отлични умения  в сърфирането, карането на байкове и мотори.

 

 

 

Софи Маринова - кадем на Гринго

На уникално лято, пълно с много участия и купони, се радват Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго, които вече са двойка не само в живота, а и на сцената.

Вече е факт и първата песен на Гринго - „Моят рай“, която той е посветил на Софи, а тя самата също се включва с вокали в нея. Влюбените са неразделни и получават покани за съвместни участия, където се получавал невероятен купон. През септември им предстои и съвместен гастрол в Германия и Лондон.

След успеха на „Моят рай“ всички колеги на Софи поздравили Гринго за музикалните му умения, а оценката на Преслава за гласа му го накарала да се чувства още по-уверен в себе си. Освободеното му поведение пред камерите се дължи на участието в три сериала в Кипър, където е работил и като охранител. Мускулестият любим на Софи признава, че въпреки многото работа с любимата му гледат да отделят поне 2-3 дни в месеца за релакс. „Баща ми е от Бургас, а майка - от Айтос, и имаме къщи и на двете места, така че ги редуваме, а на Софи много й харесва да сме там“, призна Гринго пред „Зодиак“.

Той бил запален по риболова. Софи ходела с него за кадем и за да не го изпуска много от очи. Той не скри, че е ревнив, а половинката му още повече, но вече посвикнал с това. Гринго даже си имал тактика, когато Софи вземела да го ревнува и започвала да му се кара - за да не стават скандали излизал навън, докато се успокоят нещата. Той бе категоричен, че за тези 7-8 месеца откакто са заедно двамата имат такива случки, които хора не са изживявали и за пет години съвместен живот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Биляна Йотовска на строг режим за Лас Вегас

Фитнес шампионката Биляна Йотовска и мъжът й, известният културист Митко Димитров, са си подарили семейна почивка в началото на сезона заедно с дъщеричката им Никол. Избрали са да посетят курорта „Дюни“ заради спокойствието, атракционите и кухнята на комплекса, която много им допада.

Семейството било в компанията на най-добрата приятелка на Биляна - Ани, която е и кръстница на дъщеря й. Естествено, менюто било здравословно, като наблягали на пресните сезонни плодове и зеленчуци

Двамата с Митко преди сами отглеждали зеленчуци в тяхната градина, но вече разчитат да си купуват екологично чисти продукти от биомагазините. Те държат също така на домашно направения хляб от лимец и ръж и за целта имат машина за приготвянето му.

След успешното им представяне в „Черешката на тортата“ цялата приятна компания от шоуто е планирала в края на лятото отново да се събере заедно. В момента част от тях още са на море, а Мария Гроздева и съпругът й наскоро са се върнали от олимпиадата в Рио.

Освен новите приятели участието в шоуто донесло на Биляна и любимия й мъж много положителни отзиви, като често я разпитвали за рецептите й за октопода, както и за бисквитената торта, които присъстват и в книгата й „Гответе здравословно с Биляна Йотовска“.

През септември красавицата заминава за Лас Вегас за най-големия конкурс „Мистър Олимпия“, където ще участва в категорията бикини фитнес. Освен нея другите български представители ще бъдат Слави Горанчовски и Добри Делев. За да е в топ форма, Биляна тренира редовно и не си позволява никакво кривване от строгия режим, на който се е подложила.

 

20-3

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица