Лечков: Бях сигурен, че ще направим базата

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира откритата база на националния отбор в Бояна, както и говори по темата за нов национален стадион.

"Бях сигурен, че ще се случи, сега трябва да се наслаждаваме на базата, по-добро от това на този етап няма", коментира Лечков.

"Радвам се, че има и резултата, до 19 годи се класираха момчетата напред, това е правилния път за нас, казвам това, което мисля, това, което сме могли като ръководство сме го направили, трябва да има повече себераздаване", допълни той.

"Вижте каква е ситуацията в държавата, за мен всичко е политика, ако щете социално дори, всички ние трябва да подкрепяме една такава идея, да имаме един модерен стадион, ние като граждани трябва да бъдем по-взискателни", коментира Лечков темата за нов национален стадион.

"Все по-малко деца има занимаващи се с футбол, сега е моментът на децата да станат футболисти. Важна е материалната база, няма голямо желание в децата да спортуват, живеем в технологичен свят, лаптопи, таблети", каза още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ