Лечков и изпълкомът се винят в измами

ÉÎÐÄÀÍ ËÅ×ÊÎÂ

Йордан Лечков е на контра с целия настоящ изпълком на БФС. В публичното пространство излезе протоколът от последното заседание, което гласува единодушно Михаил Касабов да бъде президент на централата до свикването на конгрес. Не се е подписал единствено Спас Русев, който си тръгнал по-рано от сбирката. Няма и параф на Кирил Домусчиев, но на високоговорител по телефона той обявил, че е солидарен с всички останали за избор на ново ръководство.

„Подписал съм единствено протокол за присъствие – отвърна Лечков. - Подал съм жалба в съда и нека той да реши кое е истината. Чакаме решението.“

Различни членове на изпълкома обаче потвърждават, че Лечков е бил „за“ Михаил Касабов. Тогава той не можеше да поеме длъжността, защото беше в кампания за кмет на Сливен, която в крайна сметка загуби.

„Когато фактите говоря, дори боговете от Сливен мълчат“, коментира в свой стил Венцеслав Стефанов, президент на „Славия“ и член на изпълкома.

Все повече нередности излизат около все още съществуващото управление на БФС, което е без президента си Борислав Михайлов. Една от тях е за закупени на завишена цена екипи за деца от Афганистан, които не са стигнали до школите. А прокуратурата вече проверява и документи за лагери на юношески национални отбори, направени на значително завишени цени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ