Либериец на проби в "Левски"

Собственикът на „Левски“ Спас Русев и новият директор в клуба Даниел Боримиров доведоха на лагера в Кипър нов играч. Той е от Либерия и дори е младежки национал на страната си. 20-годишният футболист се казва Принс Сайди и играе като полузащитник. До този момент той е бил част от „Барак Йънг Контролърс“. За този тим в местното първенство Сайди има 47 мача и 23 гола, както и спечелена титлата през 2014 година. Халфът може да се похвали и с 11 мача за младежката формация на Либерия. Засега не е ясно колко дълъг ще е пробният период на футболиста в „Левски“.

„Сините“ обаче се разминаха с Антонио Вутов, който е бивш техен юноша. Талантът призна, че е бил на крачка от завръщане на „Герена“, но ситуацията се сменила за няколко часа.

„От „Ботев“ ме потърсиха и всичко стана доста бързо - каза Вутов за БНТ. - С „Левски“ също имахме контакт. Станислав Ангелов ми се обади, свърза се с моите мениджъри, но не се разбраха. Не знам обаче подробности. Искам да помогна на „Ботев“ да влезе в първата шестица.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ