Лив Тайлър и върколаците

„Wildling” е големият режисьорски дебют на мениджъра на продукции и автор на визуални ефекти Фриц Бом, който е и сценарист наравно с Флориан Едер. Филмът разглежда темата за сексуалното съзряване през кодовете и конвенциите на митовете за върколаците, смесва фолклор с еротика. Голямата звезда тук е Лив Тайлър, а големият Брад Дуриф се завръща в една от централните роли.

В този вълнуващ прочит на легендата за върколаците, съзряването на едно младо момиче взима неочакван обрат. Още от раждането си Ана живее изолирана от света, под грижите на мъж, когото познава като „Татко” и който прави всичко възможно, за да скрие истината за произхода є. Но когато става тийнейджър, Ана изведнъж попада в истинския свят, под закрилата на полицайката Елън, и скоро става ясно, че младата жена е необикновена. Ана не успява да свикне с нормалния живот и вместо това усеща привличането на дивата гора, докато същевременно се опитва да устои на нарастващата си кръвожадност.

Режисьор на „Wildling” е Фриц Бом, който е и сценарист заедно с Флориан Едер. В ролите са Бел Поули, Лив Тейлър, Брад Дуриф, Майк Файст, Джеймс Ле Грос и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино