Лидерът на демократичното малцинство в Конгреса: Благодаря Ви, утре ще бъде нов ден за Америка

„Благодаря Ви, утре ще бъде нов ден за Америка“, заяви лидерът на демократичното малцинство в Конгреса Нанси Пелоси, цитирана от CNN.

Тя бе посрещнат със скандирания на "Председател, председател, председател" от предизборния щаб на демократите, служители в Конгреса и водещите донори във Вашингтон във вторник, заявявайки че са гарантирали, че "Утре ще бъде нов ден в Америка".

Пелоси, съпроводена от екипа ѝ, семейството и председателя на Демократичния национален конгрес Том Перес, аплодира "динамичните, разнообразни и невероятни кандидати на партията, които са върнали обратно Конгреса на американския народ".

"Благодарение на вас ние притежавахме законодателната база", каза тя на събраните демократи, "благодарение на вас утре ще бъде нов ден в Америка".

"Помнете това чувство, знайте силата да печелите", добави тя.

Това, което беше ясно, след като Пелоси взе микрофона, обаче, беше съперничеството за председателския пост на Конгреса, което се оформя по върховете на Демократическата партия, пише CNN.

"Днес американският народ се изказа да възстановим тази визия", каза Пелоси след очертаването на приоритетите на демократите .

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка