Лидерът на жените Чилева застрашена от отпадане в „Хелс Китчън“

Лидерът на женския отбор Чилева ще се бори за оставане във втория сезон на кулинарното състезание „Хелс Китчън“. В днешния епизод стана ясно, че към първия номиниран Тихомиров се присъедини и Чилева, която изненадващо получи оранжевата престилка. Така двамата ще се борят за оставане в шоуто утре вечер от 21.00 часа по „Нова тв“.

„Спанакът на раздора“ предизвика огромен скандал между жените. Чилева обвини колежките си в опит за саботаж с пресолен спанак и това принуди шеф Ангелов да изгони целия червен отбор. Нейните издънки в две поредни вечерни резервации разочароваха топготвача и той я изпрати на елиминация.

В днешния епизод, който е пети от началото на новия сезон, предизвикателство на шеф Виктор Ангелов тестваше основните готварски умения на участниците. Те трябваше да направят френски омлет. Победителят в предизвикателството бе женският отбор със 17 перфектно сготвени ястия. За награда те получиха излизане на дискотека, където участие имаше фолк дивата Емануела.

В кухнята на „Хелс Китчън“ пък конфликтът между Пецата и номинирания Тихомиров продължи. По време на наказанието им от загубата на предизвикателството зрителите станаха свидетели на размяна на доста остри реплики между двамата, което прерасна в истинска заплаха.

Отборът дамите се сбогува с един от своите членове. Шеф Ангелов изпрати Невена вкъщи, тъй като стана ясно, че ще става майка за втори път.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл