Лиляна Павлова: В Европейския парламент ГЕРБ ще защитава специфичните български интереси в енергийния сектор

В Европейския парламент ще защитаваме специфичните български интереси в енергийния сектор и ще насърчаваме българските инвеститори за изграждането на проекти, които допринасят за диферсификацията на енергийния пазар и по-голямата независимост на енергийните доставки. Това ще доведе до по-голяма конкуренция на енергийния пазар и съответно до по-ниски цени за потребителите. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Лиляна Павлова, която посети днес русенска компания за горива и транспорт.

"Изборите са важни, защото с подкрепа за листата на ГЕРБ ще продължи работата в посока на това да се защитават интересите на гражданите. Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ знаят и могат, коментира още Павлова.  Тя разговаря с ръководството и служителите заедно с народния представител от ГЕРБ – Русе и областен координатор на партията в Русенска област Пламен Нунев.

Собственикът Станко Станков представи накратко дейността на отделните дружества от компанията и се спря на основни аспекти от развитието им с европейско финансиране. Коментирани бяха актуални въпроси, засягащи възможностите за използване на европейските финансови инструменти за разширяване и модернизиране на дружествата.

Като сериозен проблем бе изтъкната липсата на достатъчно подготвени работници и служители. Основен акцент в работата на сегашното правителство и за в бъдеще е да се инвестира в образованието, за да има възможности за младите хора, защото те са бъдещето на България.

Лиляна Павлова увери, че подкрепата за развитие на българския бизнес ще продължи, за да бъде той модерен и конкурентен. По думите на кандидата за евродепутат много инвестиции са вложени в Русенска област и страната, а работата за България ще продължи и в Европейския парламент, за да продължи усвояването на евросредства и да се затвърди развитието на всички региони.

Подкрепете ни на 26 май, за да има България още по - добро бъдеще с реализацията на още повече проекти с европейско финансиране. Те ще помогнат на бизнеса и ще допринесат за създаване на нови работни места, посочи в заключение депутатът Пламен Нунев.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика