Лиляна Павлова в Самоков: Ще продължа да работя за инвестиции във всяко населено място

Ще продължа да работя за инвестиции във всяко населено място, използвайки европейските средства. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова по време на среща - дискусия под мотото „Европа ни чува”. Срещата се проведе в Младежкия дом на град Самоков и в нея взеха участие областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Самоков и народен представител Валентин Милушев, колегите му народни представители Десислава Атанасова, Спас Гърневски и Тома Биков, кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Александър Йорданов, както и над 150 жители на община Самоков.

„Европа е тук, в България, и ще продължа да работя за това всеки българин да усети ползите от членството ни в ЕС. Всяко населено място заслужава да получи необходимото внимание, за да намерим потенциала му за развитие и да получи необходимата подкрепа. За мен винаги е била важна задачата за развитието на регионите. Пълноправен член сме на Европейския съюз и това ни носи само ползи“, отбеляза Лиляна Павлова и допълни, че ако ГЕРБ спечели най – много мандати - българската позиция в защита на националните интереси ще бъде ясна, убедителна и обединена.

От своя страна кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Александър Йорданов направи ретроспрекция на развитието на Европейския съюз от неговото създаване до наши дни. Той заяви, че ГЕРБ и СДС са естествените коалиционни партьори, като част от едно политическо семейство. „Където е Александър Йорданов – там е победата”, с шеговит тон завърши словото си шестият в листата.

Народният представител Десислава Атанасова отбеляза, че листата на ГЕРБ и СДС за предстоящите европейски избори се състои единствено от доказани професионалисти. „Имаме разпознаваем и многоуважаван еврокомисар по цифрова икономика и общество в лицето на Мария Габриел, която е и водач на листата”, коментира Атанасова.

Колегата й Тома Биков подчерта, че в листата на БСП намират място хора, търсещи реваншизъм. „Тяхната цел е победа на всяка цена на европейските избори, дори и само с един глас - за да търсят път към предсрочни парламентарни избори. До този момент кампанията на БСП се изразява в замерване с кал по опонентите, без никакви смислени послания“, уточни депутатът.

„Предстои тежка битка на 26 май. Компроматната война тече с пълна сила. БСП се опитва всячески да замете постиженията на България”, каза на свой ред Спас Гърневски. Той похвали колегата си Валенти Милушев, че работи здраво и твърдо отстоява интересите на областта, от която е избран. Поредното доказателство за това е наскоро стартиралият проект по рехабилитация на първокласния път между Самоков и Дупница.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика