Лиляна Павлова: Диалог, компетентност и баланс – това е нужно, за да защитим националния си интерес в ЕС

Ние сме ревностни европейци и вървим напред в правилната посока. Работим здраво, за да бъдат градовете ни по-хубави и това се вижда. Предвидените средства за инвестиране от бюджета в Казанлък са 17 млн. лева, а Европейският съюз е подпомогнал Долината на розите със 170 млн. лева. С тези думи започна срещата си Лиляна Павлова, кандидат за евродепутат от листата на ГЕРБ, в казанлъшкия новооткрит пенсионерски клуб „Тракийка“ днес. „С диалог, компетентност и баланс – така се отстоява българският интерес. Помним опитите за фалиране на държавата от тези, които днес застават пред Европа и хулят страната ни. Така не се случва нищо добро – напротив“, каза още Лиляна Павлова. Тя бе категорична, че отстояването на българските позиции е от изключително значение, защото така ще бъдат съхранени културата и традициите на страната ни. Лиляна Павлова допълни, че това е необходимо да се случва както на национално, така и на европейско ниво. Кандидатът за евродепутат припомни, че в Народното събрание бе приет на първо четене и Закон за маслодайната роза, който създава единна национална регламентация за производство и преработка на растението - български символ.

Заедно с Лиляна Павлова в пенсионерския клуб в Казанлък бе и Йоана Йончева – Фильова, също кандидат за представител на България в Европейския парламент, народните представители Борис Кърчев и Радостин Танев, кметът на Казанлък и общински ръководител на партията Галина Стоянова, общински съветници, както и областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов.

„Бъдете активни – излезте на 26 май и гласувайте. Подобренията в нашия град се случват, защото за тях се работи. Казанлък става все по-добро място за живеене благодарение на усилията както на местната, така и на националната власт“, каза пред ползвателите на клуба Йоана Йончева – Фильова.

Само преди седмица, народният представител от региона Борис Кърчев и присъдружната организация Старейшини ГЕРБ, подариха на новия клуб „Тракийка“ хладилник, два телевизора, климатик и кафе машина.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България