Линдзи Лоън - парти момиче

Американската актриса, певица, модел и редовна клиентка на елитни рехабилитационни клиники Линдзи Лоън за пореден път успя да пласира атрактивната си фигура в медийните заглавия. Този път тя изплува в новинарския цикъл с желанието си да се срещне с руския президент Владимир Путин. Това било нейно условие, за да участва в популярно руско токшоу.

Може би Лоън е решила да тръгне по стъпките на Леонардо ди Каприо, който преди години се срещна с Путин за разговор относно спасяването на тигрите - една от най-важните благотворителни каузи на холивудския актьор. Най-голямата кауза на Линдзи е самата Линдзи, шегуват се коментатори на шоубизнес фауната в САЩ. Последното политическо отклонение на звездата беше около Брекзит. В началото на лятото тя регулярно занимаваше  своите близо 5 милиона последователи с позициите си и призоваваше феновете си на Острова да гласуват за оставане в Европейския съюз. Трескавите туитър включвания на Лоън влязоха в заглавията и бяха използвани за обилна сатира на неин гръб. Очевидно, че Лоън има някакви геополитически фиксации и бесове.

Извън желанието за среща с Путин и коментирането на Брекзит Лоън пасва перфектно на стереотипа за разглезената холивудска звезда, която не може да понесе тоновете слава в крехка възраст и се обръща към субстанциите и парти лайфстайл навиците в опит да се справи с напрежението.

Лоън е родена преди 30 години в Ню Йорк в семейството на брокер от Уолстрийт и танцьорка и певица. Тя започва да се изявява артистично от детска възраст, пее, играе и се снима в реклами и списания. На 10 години вече е тв звезда с роли в няколко сапунени опери, а на 11 покорява и Холивуд с главна роля в римейка на прочутия семеен филм “Капан за родители”.

Лоън продължава стремглаво към върха на славата с кариерно развитие в областта на комедията. Ролите в “Шантав петък”, “Изповедта на една малолетна актриса”, “Гадни момичета” и “Хърби: Зареден до дупка” циментират позицията на Линдзи като най-перспективната млада актриса в Холивуд. Паралелно с екранните изяви тя записва успешен музикален албум и стъпва уверено на метафоричния червен килим, от който няма намерение да слиза. Прожекторите на медийното внимание се фокусират върху личния живот на младата звезда. А там вече има проблеми.

Линдзи влиза в спирала от хаотични партита, сексуални каскади с мъже и жени, безразборни връзки и раздели, светски интриги и арести. На няколко пъти е хващана да шофира в нетрезво състояние. Страниците и сайтовете с жълтеникав ореол се изпълват със снимки и клипове, в които Линдзи е видимо неадекватна. Тя злоупотребява с наркотици и алкохол и в един момент се превръща в национална шега и нещо като женска версия на тотално изтрещелия Чарли Шийн. Вече никой не чака следващия филм с нейно участие, но всеки тръпне с нетърпение да прочете за поредната изцепка на някогашното златно момиче на Холивуд.

За разлика от риалити звезди като Парис Хилтън и Ким Кардашиян, които наистина са известни защото са известни, Линдзи притежава автентичен актьорски талант. Мнозина коментатори и критици отбелязват, че тя пропилява ценен потенциал в хаотичен, дрогиран парти лайфстайл. Надеждата е, че в един момент Линдзи ще се опомни, ще изплува от блатото на зависимостта и отново ще се фокусира върху актьорската си професия.

 

Снима се при скандалния майстор Брет Ийстън Елис

 

Последното запомнящо се актьорско превъплъщение на Линдзи Лоън беше в почти порнографския арт филм на печално известния, свръхталантлив автор Брет Ийстън Елис. Той е авторът на бруталния сатиричен роман “Американски психар”, превърнал се в попкултурен феномен. Брет лично избира Лоън за ролята в наситения със секс и насилие The Canyons, написан от него и режисиран от легендата Пол Шрейдър. Филмът минава под радара, но неколцина критици отбелязват, че Лоън все още не е изгубила актьорския си потенциал. До края на годината трябва да излезе още един игрален филм с нейно участие - криминалният трилър The Shadow Within.

 

 

Дори аз казах, че на моменти прекалява с лекия живот

Линдзи е страхотна мацка с огромен потенциал, но в един момент наистина започна да прекалява. С купоните, с мъжете, с жените, с дрогата, пиенето, безразсъдното държане и шофиране. И това го казвам аз. Но аз вече не съм онзи човек, който крещеше, че има тигрова кръв и че е безсмъртен. В един момент тези неща ти се отразяват. Знам, че Линдзи притежава силата и волята да се измъкне от всяка тежка ситуация. Тя е борец и ще се справи.

Чарли Шийн, актьор

 

Нашето особено приятелство е наситено с вражди и конкуренция

В крайна сметка с Линдзи имаме прекрасни отношения въпреки редовните интриги, в които ни забъркват някои медии, но това си е тяхна работа и не мога да ги виня. Ние с Линдзи им изкарваме хляба, защото сме талантливи, красиви и независими. Тя също като мен е успешна личност, риалити публиката я обожава, тя играе, пее, записва албуми, изявява се артистично. Точно като мен. Линдзи тепърва ще се доказва, а кой знае - може скоро да работим заедно по някой прекрасен проект. Бъдещето е пред нея. И пред мен. С нея сме се забавлявали толкова много. От друга страна, сме били и в конкуренция, имали сме професионални и лични вражди. Но в крайна сметка динамиката на отношенията ни е чудесна.

Парис Хилтън, реалити звезда

 

Линдзи е американска икона на развлекателната индустрия от XXI век

С всичките си изцепки, падения, сексуални авантюри, рехабилитационни цикли и медийни гафове Линдзи е американска икона на развлекателната индустрия от началото на XXI век. Тя притежава харизма, талант и импулса към саморазрушение. Тя е една от тези звезди, на които славата им идва в повече понякога и просто изтрещяват в един момент. Само че Линдзи изтрещя не в един, а в много моменти. Но публиката я обича, медиите я обожават, тя все още е център на интерес за милиони хора и ще продължи да бъде такава. Освен това е страшно секси, толкова привлекателна и физически атрактивна. Или поне беше.

Хауърд Стърн, радиоводещ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини