Линдзи Лоън поискала среща с Путин

Линдзи Лоън пусна вчера в инстаграм годежния пръстен, даден є през април.

Звездата настояла и за 500 000 паунда хонорар

Забъркващата се в неприятности холивудска US звезда Линдзи Лоън е поискала среща с Владимир Путин в замяна на участие в руско тв шоу.

Андрей Малахов - водещ на “Нека говорят” по Първи канал на държавната телевизия, потвърди, че тя “наистина изразила желание да се срещне с руския президент”. “Не знам какво иска да обсъди с него - спасяването на амурските тигри или проблемите на наркозависимите”, каза той пред Лайфнюз, визирайки нейни опити да се откаже от дрогата.

US изданието TMZ съобщи преди това, че Лоън (30 г.) изпратила на предаването списък с изисквания, включващи среща и снимка с Путин, пътуване с частен самолет, едногодишна виза и хонорар от 500 000 британски паунда (580 000 евро). “Всъщност таксата бе по-малка”, каза Малахов и добави: “И аз искам да печеля 80 милиона годишно и вечеря с английската кралица, но мечтите и реалността са различни неща.” Руското предаване я търсеше за интервю за отношенията й с годеника й Егор Тарабасов. Лоън го обвини в насилие, но вчера - месец след като обяви пауза в отношенията им, тъй като го подозираше в изневяра, пусна в инстаграм своя снимка с годежния пръстен с изумруд, даден й през април.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка