Лихва от 3.9% по ипотечен кредит от Алианц Банк до края на годината

До края на годината Алианц Банк предлага промоционален ипотечен кредит с изключително атрактивна лихва - от 3.9% годишно. Максималният размер на ипотечния кредит в Алианц Банк е 500 000 лева, а максималният срок - 30 години. От Алианц уточниха, че кредитът може да бъде използван както за покупка и строителство на жилищен имот, магазин и офис, така и за рефинансиране на съществуващи заеми в други банки или за покриване на текущи нужди.

„През последните месеци пазарът на имоти се раздвижи и предлага добри възможности за придобиване на нов дом. Като част от групата на Алианц, с промоционалните условия предоставяме възможност на клиентите да получат кредит на едни от най-ниските ценови нива на пазара и да ги улесним в покупката им на дом” – коментира Росен Станимиров – изпълнителен директор на Алианц Банк България.

Освен преференциалните лихвени условия, Алианц Банк предоставя на клиентите с ипотечни кредити и безплатни застраховки Имот и Живот за целия срок на кредита.

„Фокусирайки основно внимание на лихвата при тегленето на заем, много от клиентите забравят за един друг разход, а именно застраховките – имущество и живот. Застраховките за дома са задължително условие при всички банки. Алианц Банк България се грижи за сигурността на клиента като поема за своя сметка освен застраховката на имота, и застраховка Живот на кредитополучателя за целия срок на кредита. Това спестява значителни разходи на клиентите и в същото време осигурява спокойствие при възникване на неблагоприятни събития“ – допълни  г-н Станимиров.

Алианц Банк България е част от една от най-големите финансови институции в света и водещ застраховател в Европа. Банката е с най-високият възможен дългосрочен кредитен рейтинг, даван за банка в България „ВВВ+”, който е потвърден от Международната рейтингова агенция Fitch Ratings Ltd. Перспективата е стабилна.

Промоционалните условия на Алианц Банк са валидни до 31.12.2016 година.

При новите условия, за жилищен кредит в размер на 100 000 лева и срок на погасяване 20 години с равни месечни вноски в размер 600.72 лв. при 3.9% плаващ лихвен процент, годишният процент на разходите (ГПР) е 4.13% (с включени разходи и такси за проучване и изготвяне на становище по искането за кредит - 0,25% от размера; за оценка на обезпечението - 120 лева с ДДС; за изготвяне на документи за вписване на ипотека – 135 лева; за годишно обслужване на кредитна карта 40 лева; за SMS известяване – 6 лева; за месечна поддръжка на сметка 1.50 лева). Общата дължима сума е 145 856.76 лева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Вашите пари