Лицето на ужаса дебне в Мексико

“Истина или предизвикателство” е пролетен тийн хорър

“Истина или предизвикателство” е заглавието на премиерен пролетен тийн хорър, който предлага познати теми и естетически похвати за феновете на жанра.

Филмът оперира с кодовете на свръхестествения трилър и е дело на хорър ентусиастите от Blumhouse Productions. Сюжетът ни запознава с група младежи, които отиват на почивка в Мексико, където приемат да участват в добре познатата ни от детството, привидно безобидна игра на “Истина или предизвикателство”. Скоро става ясно, че те са подмамени да играят с определена користна цел и някой – или нещо – започва да ги избива. Правилата са убийствено ясни: кажете истината или ще умрете, изпълнете предизвикателството или ще срещнете смъртта си, откажете да играете и ще бъдете погубени. Последиците от всяка истина и от всяко предизвикателство са ужасяващи, а скоро става ясно, че “играта” никога не свършва, действа по своя собствена логика и привидно няма как да бъде победена.

Критиците не останаха очаровани от произведението, но подобни филми никога не се правят с идеята да впечатлят филмовите коментатори.

Режисьор е Джеф Уадлоу, а в ролите са Луси Хейл, Ландън Либуарон, Нолан Джерард Фънк, Тайлър Поузи, Вайълет Бийн, София Тайлър Али, Хейдън Зито.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино