Лия прави клип на култова своя балада

Със „Сини очи“ певицата стартира издаването на поредица от шлагерни сингли, които ще събере в албум

Лия прави клип на една от най-обичаните песни от новия си репертоар. Певицата, която изгря като изпълнител от попфолк още от началото на жанра, от години се е отдала повече на семейството, отколкото на музикалната кариера и безмилостната надпревара в този бизнес, но винаги, когато хареса някоя мелодия, я записва, както за собствено, така и за удоволствие на нейните фенове.

„За първи път изпълних „Сини очи“ по музика и аранжимент на Михаил Бургуджиев и текст на Мариета Ангелова на юбилея на моя съпруг преди 2 години и всички гости останаха много впечатлени от песента. След което радиостанциите започнаха да я въртят, хората си я поръчваха в поздравителните блокове, качваха я без официален клип в сайтовете за видеосподеляне. Тогава си казах, че трябва да направя нещо по въпроса. Обадих се на Ники Скерлев и той засне много нежно и красиво видео – точно каквато е и баладата“, разказва Лия.

Коментарите след това не закъсняха: „Адмирации! От доста време чакаме такава чувствена песен. Омръзна ни от жените-мъже, които винаги пеят как ще ни го върнат и ние ще страдаме. Аман от комерсиализъм. „Хората те обичат и обожават песните ти. Продължавай все така. Успех!“, са само чат от похвалите и препоръките на меломаните.

Със „Сини очи“ Лия ще стартира издаването на поредица от шлагерни сингли, които ще събере в албум за своя 50-годишен юбилей през юли догодина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица