„Локо“ (Пд) отряза „Мидълзбро“ за талант

 

Старши треньорът на "Локомотив" (Пд) Едуард Ераносян отказа да пусне 15-годишния суперталант Ияд Хамуд на проби в английския "Мидълзбро".

"Не е сериозно при всяка една покана Ияд да пътува като циркова мечка наляво-надясно – обоснова решението си специалиста.- Това не е нормално, не е разумно, а и не е добре за самия него".

Ераносян планира да вземе нападателя с ливанска кръв на двата лагера в Турция. Факторите на "Лаута" не са готови да пускат Хамуд на проби, дори и ако поканите са от "Арсенал", "Манчестър Юнайтед" или "Манчестър Сити".

Бразилецът Гилерме де Соуза-Шоко и 38-годишният македонец с български паспорт Роберт Петров са засега единствените нови попълнения в тима, макар че се чака още едно или две имена. Защитникът Павел Виданов, чийто договор изтече на 31 декември, ще подпише нов за 1 или 1,5 година. Договор ще бъде предложен и на Роберт Петров, който бе част от шампионския тим на

"Локо" през сезона 2003/2004 г. Македонецът може да е със статут на играещ помощник-треньор, с какъвто статут напролет може да се сдобие и Александър Тунчев.

"Мнозина сигурно ще ми се смеят за Роберт Петров, но за мен няма млади и стари, а има можещи и неможещи", заяви Едуард Ераносян, който заложи на аеробиката в първата тренировка за 2017 година.

Дани Кики пък най-вероятно ще бъде продаден за 80 000 евро на на албанския "Скендербеу" или руския "Урал".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ