„Локо“ (София) без Генков за мачовете на сезона

Сериозен удар претърпя „Локомотив“ (София) в самия край на сезона. Старши треньорът на тима Младен Додич така и няма да може да използва опитния нападател Цветан Генков за мачовете на годината - гостуването на „Ботев“ (Гълъбово) и евентуалният бараж за влизане в елита.

Бившият национал, играл през годините за „Динамо“ (Москва), „Висла“ (Краков) и „Левски“, все още няма картотека, след като се завърна в отбора през април. Причината за това е липсата на жълта карта, която трябваше да пристигне от Казахстан, където за последно игра 34-годишният таран.

От бившия му клуб „Окжепетс“ така и не са изпратили документа, а това е малко вероятно да се случи до края на настоящата кампания.

При това положение Генков няма да може да помогне на „железничарите“ в битката по пътя към завръщането в Първа лига. В „Надежда“ все още се надяват да се преборят за първото място, което дава право на директна промоция. За целта „червено-черните“ трябва да спечелят визитата в Гълъбово в събота, а лидерът „Ботев“ (Враца) да не спечели дербито с „Монтана“. Ако „Локо“ не успее да ликува със златните медали във Втора лига, тимът на Додич ще играе бараж идната седмица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ