„Локо“ (София) покани Стойчо Стоев

Ръководството на „Локомотив“ (София) покани на преговори опитния специалист Стойчо Стоев. Желанието на шефовете в „Надежда“ е да поверят отбора на доскорошния наставник на „Лудогорец“. Втородивизионният тим остана без треньор в сряда, след като обяви, че освобождава досегашния старши - Младен Додич. Смяната на сърбина идва след незадоволителния край на есенния дял, белязан от три поредни мача срещу конкуренти за Топ 3 без успех – 3:3 с „Нефтохимик“, ново 3:3 с „Хебър“ и 2:3 от ЦСКА 1948.

Сега „железничарите“ виждат в Стоев идеалния вариант за нов треньор. Бившият футболист на тима вече е заемал тази позиция в „Надежда“. В края на 90-те години Стоев първо работи в школата. По-късно бе помощник на Христо Бонев, а за кратко и начело на първия тим. Впоследствие бившият нападател натрупа солиден опит в родния футбол. Най-големите му успехи са свързани с „Лудогорец“. В Разград става два пъти шампион, печели и Купата на България, класира тима и за 1/8-финал в Лига Европа.

Сега желанието на Стоев е да продължи кариерата си в чужбина, след като постигна всичко възможно у нас. В момента обаче офертите не го удовлетворяват и не е изключено любовта към „Локо“ да надделее в този труден за „червено-черните“ период.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ