Лорд Минчев и лейтенант Грубър на Имперския бал в Лондон

Лорд Минчев с актьора от “Ало, ало” Гай Сайнър.

Принц Майкъл ъф Кент е почетен патрон на бляскавото събитие

Британско - Български Бизнес Бал предстои на 11 октомври в Лондон

Британското висше общество отърка рамене с българския представител на Имперския зимен бал в частен клуб Caledonian в сърцето на Лондон – лорд Евгени Минчев.

Част от организационния комитет и верен привърженик на благотворителната кауза на бала за деца, той блесна с изключителния си стил, придружен от актьора Гай Сайнър. Британско-американската звезда от сериала “Ало ало”, познат от ролята си на лейтенант Грубър, е отдавнашен приятел на българския Пи Ар и благотворител и чест гост на неговите балове в България и Лондон.

Престижният частен клуб в сърцето на британската столица прие още принцесите Марина Лобанов- Ростовски – организатор на бала, принцеса Олга Романов, лейди Колин Кембъл, сър Питър Колман, гости от Шотландия и Япония, местна аристокрация…

По време на бала, на търг бяха продадени картини на известни класици, сред които Пабло Пикасо. Председателят на организационния комитет на бала Кристофър Аркет няколко пъти обяви името на лорд Минчев като част от благотворителите и гостите на събитието, чиито кралски почетен патрон е принц Майкъл ъф Кент - внук на крал Джордж Пети и първи братовчед на кралицата на Великобритания Елизабет Втора.

Всички гости бяха осведомени за предстоящия Британско - Български Бизнес Бал, който ще се състои на 11 октомври в частен клуб Mosimann’s в Лондон. Повечето от гостите на Имперския бал бяха облечени в униформите си, като носеха медали а дамите - тиари. Основните цветове на облеклата варираха между официалното черно-бяло за дамите и кремаво. Лейди Колин Кембъл- биограф на принцеса Даяна и на кралското семейство, разчупи модната рутина и се появи в червено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл