„Лудогорец“ взе осми бразилец

„Лудогорец“ вече може да се похвали с осми бразилски играч. Ръководството на българския шампион обяви, че е привлечен 20-годишният талант Дейвид Рибейро. Перспективният халф изкара успешно пробния период в клуба и трансферът му от бразилския „Санто Андре“ бе финализиран.

Полузащитникът, който подписа и личния си контракт, ще получи фланелката на седемкратния шампион в четвъртък на официално представяне.

В кариерата си Рибейро е играл за кратко като преотстъпен в гранда „Сао Пауло“. Той е четвъртият нов футболист на „Лудогорец“, привлечен по време на зимната пауза, след Адриан Попа, Пламен Илиев и Серкан Юсеин. 20-годишният полузащитник е осмият бразилец в редиците на „орлите“. Той се присъединява към Ренан, Рафаел Фостер, Сисиньо, Натанаел, Лукас Саша, Вандерсон и Марселиньо. Новият играч се размина с други трима свои сънародници. Става въпрос за Жоао Пуало, Жуниор Брандао и Густаво Кампаняро, които напуснаха лидера в Първа лига тази зима.

Конгоанското крило Мавис Чибота от израелския „Бней Йехуда“ също е близо до трансфер в „Лудогорец“. А точно „орлите“ ще открият срещите в шампионата през новата година. В петък тимът от Разград гостуват на „Верея“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ