„Лудогорец“ на върха за сефте

„Лудогорец“ записа девета поредна победа в Първата лига и за сефте този сезон оглави класирането. В отложения от първия кръг двубой тимът от Разград мина като на парад през Стара Загора и подчини домакините с 2:0. Точни за успеха на българския шампион бяха Клаудиу Кешерю и Марселиньо. За румънския таран това е десети гол в първенството. Така „Лудогорец“ поведе на върха с 34 точки. Досегашният лидер „Левски“ вече е втори с 31, а далеч назад е „Черно море“ с 23.

Груба грешка на вратаря Благой Макенджиев в началото на мача помогна за първия гол на гостите. Вкара го Кешерю. В средата на първото полувреме българският национал Марселиньо препарира вратаря на „Берое“ с гол извън наказателното поле.

В същото време от ЦСКА изпратиха писмо до БФС, в което от „Армията“ сигнализират, че клетката за гостуващите фенове не предлага нормални условия.

„Теренът не се вижда, а да не говорим за абсурдните решетки, с която е обградена - пише Милко Георгиев, административен директор на „червените“, до БФС. - Феновете на ЦСКА, а и както на всички други гостуващи отбори, са хора, а не диви животни, които трябва да бъдат оковавани в кафез.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ