„Лудогорец“ на диета

Играчите на „Лудогорец“ показаха отлични показатели по време на медицинските прегледи, които бяха направени на целия отбор в края на миналата седмица. Двама от титулярите на „орлите“ дори свалили килограми. Това призна лично треньорът на шампионите Георги Дерменджиев.

„Козмин Моци е с 4 килограма под нормалното тегло, Владислав Стоянов - също“, каза Дерменджиев.

„Лудогорец“ вече е в Турция, където ще се подготвя през следващите седмици. Съвсем нормално в лагера на тима от Разград са насочили мислите си към предстоящите битки с "Копенхаген" в турнира Лига Европа.

„Не можем да делим подготовката - дали да е насочена към съперника ни в евротурнирите или към вътрешното първенство - добави Дерменджиев. - Насочихме се към съперници със сходен на „Копенхаген“ стил на игра. Но ние имаме един стил, който няма да нарушим. Започнахме да изучаваме датчаните, имаме им цялата програма, те нашата също. Ще ги анализираме максимално най-добре. Имаме достатъчно време да се подготвим. Пращаме скаути да следят „Копенхаген“ на живо.“

Привличането на бразилски вратар Ренан дос Сантос породи слухове, че от Разград гласят продажба на Владислав Стоянов или Милан Борян. Дерменджиев обаче отрече подобен сценарий.

„Взехме новия страж, за да има по-добра конкуренция на този пост - каза треньор №1 на България за 2016 година. - Ще привлечем нов футболист само ако продадем такъв.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ