„Лудогорец“ не се даде на 1/8-финалист в Шампионската лига

Българският шампион „Лудогорец“ направи престижно 2:2 с „Шахтьор“ (Донецк). Двубоят бе част от подготовката на „орлите“ в турския курорт Белек. Марселиньо и Жоао Паоло се разписаха във вратата на 1/8-финалиста в Шампионската лига, а Александър Зубков и Ферейра бяха точни за украинците. Освен това българите удариха и три греди.

Това бе втора проверка за „зелените“ през 2018 година, след като преди това тимът на Димитър Димитров надигра румънския „Ботушани“ с 2:0.

Следващият съперник на лидера в Първа професионална лига е друг тим от северната ни съседка - „Университатя“ (Крайова). Срещата е на 25-ти януари от 17:00 часа.

Часове преди проверката с „Шахтьор“ сайтът на тима от Разград обяви официално трансфера на нападателя Якуб Швиерчок. Полският таран идва от „Заглембе“ и ще играе с №70 в „Лудогорец“.

„Познавам този отбор – обясни Швиерчок. - Гледал съм няколко мача в Шампионската лига. Моят сънародник Яцек Горалски ми е разказвал също за тима. В „Заглембе“ още играе Любомир Гулдан, който е бил в „Лудогорец“ и пази много добри спомени.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ