„Лудогорец“ отмъква френско крило

„Лудогорец“ има сериозен интерес към френски футболист и дори е влязъл в преговори с настоящия му клуб. Информациите е на румънските медии, а според тях се касае за крилото Жюлиен Бег, който е съотборник на национала Пламен Илиев в „Астра“ (Гюргево).

Интересното е, че за пореден път „орлите“ влизат в конкуренция за играч с местния гранд „Стяуа“. Досега те успяха да отмъкнат под носа на клуба на Джиджи Бекали имена като Мей Махлангу и Юнес Хамза, а сега се очаква и Бег да акостира при шампионите.

Ръководствата на „Лудогорец“ и „Астра“ вече имат допирни точки по разговорите за трансфера, твърди изданието „Диги Спорт“. Очаква се да има развръзка до началните дни на декември, за да може французинът да е на линия за зимната подготовка на „орлите“, ако се стигне до сделка.

Най-големият връх в кариерата на 25-годишния Жюлиен Бег е спечелването на Купата на Франция през 2014 г. с екипа на „Гингам“. До лятото на тази година той се е подвизавал само в родината си, но вече оставя добри впечатления в Румъния и нищо чудно да акостира и в България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ