Луд мач, но запазихме реванша, обяви Папазов

Стана един луд мач, а дали ще бием или паднем с една точка няма никакво значение – заяви Константин Папазов, който бе доволен от играта на „Левски Лукойл“, въпреки поражението от „Балкан“ с 80:81. - Яд ме е, защото положихме неистови усилия и нямаше да бъде незаслужено да спечелят и двата отбора.

А баскетболистите от Ботевград има за какво да съжаляват, след като пропиляха аванс от 24 точки при гостуването в зала „Универсиада“ в четвърфиналите от турнира за купата на България. Вторият сблъсък е на 16 януари, а този път „Балкан“ ще бъде домакин.

„Всяка разлика от 10 точки нагоре би била много трудна, но с една запазихме реванша– продължи Папазов. - Залата ще бъда пълна и очаквам истинска битка.

Селекционерът на „Балкан“ Небойша Видич пък призна, че са очаквали „сините“ да отвърнат на атаките. „Разбира се, не очаквахме, че ще направим някои грешки и ще вземем лоши решения – обяви наставникът. - Имаме проблеми, но момчетата определено показаха големи сърца при тези обстоятелства.“

В другите четвъртфинални сблъсъци „Академик Бултекс 99“ спечели срещу „Ямбол“ с 95:78, а „Берое“ (Стара Загора) се наложи при гостуването на „Рилски спортист“ със 78:67.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт