Луна: Пречи ми, че приятелят ми е много богат

Попфолк певицата Луна гостува в предаването "Папараци", където за първи път разкри подробности около личния си живот, който винаги е държала в тайна.

"Приятелят ми е много богат, но това ми пречи", призна Луна пред Венета Райкова и допълни: "Аз отдавна съм над материалното, то не ме интересува".

Русокосата певица сподели също, че се е посветила на духовния живот и често пътува до Австралия, тъй като там се чувства най-пълноценна и щастлива. Тя се опитва да избяга от всички стереотипи на обществото, като отрича браковете, скъпите имоти и вещи, и дори храненето - "Аз ям едва няколко пъти седмично. Не вярвам в това, че трябва всички жени, мъже и деца да се храним по 3 пъти на ден".

По повод бягството от материалното, Луна разказа, че си е направила социален експеримент с последния си клип, за който не е платила и стотинка. Тя твърди, че това не е оказало влияние върху песента и феновете й са я приели много добре.

Луна не желае да сключва брак, но няма против да е в отворена връзка, където и двамата партньри имат пълна свобода. Кой обаче е мъжът до нея в момента, тя не пожела да разкрие.

Цялото интервю гледайте тук:

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица