Лъвът през 2017-а и 2018-а

Какво ви чака тази година

Слънцето е в знака от 22 юли – 18.16 ч до 23 август – 01.21 ч

Лъвът е неподвижен знак от зодиакалния кръст. Неговото място в звездната карта е петото.

Обсебващи, завладяващи, до досада напористи в отношенията си, амбицирани да побеждавате – такава ще е вашата 2017-а. През цялата година мечтаете за възход в професионалното си поприще. Не е невъзможно, ако не допускате импулсивни действия, не прекалявате с исканията си да получавате похвали и ласкателства, дори незаслужени. Искате да пътувате много, особено през втората половина на годината. За да осъществите плановете си, ви съветвам да имате до себе си хора, на които да разчитате и да се доверите. Решите ли да постигнете целите си сами, ще се разпилеете в много начинания, обещаващи, но безуспешни.

Въоръжете с търпение и преодолявайте трудностите по пътя си през август и декември с помощта на своите знания и натрупания опит. Имате много сили в себе си, за да се справите с всички предизвикателства на живота. Не се колебайте да ги използвате.

През 2017 година вашата доверчивост може да е причина да бъдете измамени в надеждите си, но не бъдете и прекалено мнителни, защото може да се окаже, че предпазвайки се от използвачи, сте загубили ценни партньори и приятели.

През август лесно се обиждате от критика, дори и когато знаете, че сте сгрешили. Податливостта ви на влияние, когато ви ласкаят, ви вреди. Бъдете внимателни през декември и не раздавайте помощта си, без да ви е поискана.

През май започва постепенният ви възход. Не прекалявайте с критичните си забележки през август и декември. Бъдете делови и отговорни през септември и ноември. Постарайте се да спечелите нови приятели и партньори, с които да встъпите уверени и щастливи.

Новите 12 месеца

Работа: През първите месеци на 2017 година се отдавате на мечтите и фантазиите си. Не се учудвайте, ако пропилеете дните си в очакване на чудеса, които няма как да ви споходят, особено ако ги бленувате в леност в периодите, добри за активна работа, а се впуснете да работите импулсивно и емоционално във времето, когато Меркурий е в своето ретроградно движение и обещава провал.

Бъдете упорити, търпеливи и борбени и не допускайте кризи на работното си място, ако искате да постигнете целите си. Доверете се на здравия си разум и не инвестирайте преди април, август и декември. Ще загубите вложените пари.

През септември и ноември всички договори за съдружие, финансиране, разширяване на вашия бизнес ще бъдат печеливши и ще ви донесат възхитата, но и завистта на мнозина неудачници, мечтаещи да са на вашето място. Грозят ви неочаквани удари от хора, които работят за ваши конкуренти. Не споделяйте идеите си.

През септември не проявявайте прибързаност, за да не си създадете проблеми заради грешки при ново договаряне на бъдеща съвместна или самостоятелна дейност, но обвързана частично с ваши бивши партньори.

Здраве: През 2017 година сте в състояние да съхранявате здравето си стабилно, ако не се поддавате на емоцията и на кулинарните изкушения, обилно полети с алкохол, особено в летните месеци. Здравословните проблеми ви дебнат през първите седем месеца на

годината, когато ще се наложи да се справяте с повече депресиращи ви трудности по пътя си, възбуждащи постоянно главоболие и проблеми с кръвното и очите. Ако гледате философски на житейските проблеми, ще съхраните здравето си стабилно. Не се натоварвайте с негативни емоции и чужди проблеми, особено ако не сте в състояние да помогнете.

Рискувате заради лакомията си да увредите сърцето си, а наднорменото тегло е допълнителен бонус към вашето нежелание да се грижите за себе си. Бъдете отговорни към себе си в дните, в които Луната е във вашия знак.

Август

Август ви носи емоции, утежнени от ретроградното движение на Меркурий от 13-и и провала на по-голямата част от вашите планове, ако инатливо пренебрегвате звездните предупреждения. Ще избегнете неприятните моменти, ако отложите начинанията за следващия месец или поставите началото им без нерви и притеснение преди началото на ретроградното движение.

Допуснете ли емоцията да ви ръководи, ще се сблъсквате с много трудности и постоянното противопоставяне на околните. Ако се налага да поставите началото на нови отношения или важни разговори, може да го сторите, без да ги финализирате. Трудно ви е да постигнете равновесие между емоцията, желанието и разума, да контролирате чувствата и преценявате постъпките си. Пазете се от изневери. Малката забежка ще има катастрофални последици за вас.

Септември

През септември, след 5-и, когато Меркурий е вече в своето директно движение, поставете планираното ново начало. Добре се сработвате в нова среда. Ако заемате ръководна позиция, рискувате да си създадете проблеми със здравето заради непримиримостта ви към нежеланието на околните да ви следват и да се подчиняват на вашия ред. Не се нагърбвайте с чужди отговорности, за да не се налага да си взимате болнични и да се лекувате не защото сте се провалили, а защото сте свършили и вашата работа заедно с чуждата, но организмът ви се е сринал.

Ще впечатлите с интелекта си и ще се изявите като работохолици, но пак повтарям – при някои за сметка на здравето. Не криете чувствата си. В личен план щастието е ваш постоянен спътник, стига да не хлътнете в изневери.

Октомври

От началото на октомври съдбата ви дава знак кой е верният път, водещ към вашето по-добро бъдеще. Не се страхувайте от промените, които ви спохождат, защото ви дават възможност да предприемете действия важни за следващите ви години. Бъдете тактични и умерени във всичко.

Създайте полезни партньорства в личен и професионален план. Въз основа на действията ви, на правилно планирания месец и на вашето търпение и уважение към колегите и близките ви добрите резултати са вашата заслужена награда.

Във втората половина на октомври се налага да отстоявате позициите си, но и да не проявявате ината си и лъвското си его. Всичко около вас се случва по-бавно от очакваното и планираното. Създайте хармония в отношенията си, като подадете ръка на хората, които според вас са ви засегнали, но не са имали лоши намерения.

Ноември

Месецът е свързан със запознанства и с възможност да обогатите или промените средата, в която живеете и работите. Заредени сте с много положителна енергия, изпълнени с оптимизъм, знаете какво искате от живота и как да го постигнете. Потърсите ли помощ, ще ви бъде дадена.

Заради моментна неувереност и съмнение във възможностите си или заради дочути клюки, че не сте достатъчно добри професионалисти, може да провалите месеца си и да затънете в самосъжаление с надеждата някой да ви съчувства. Не се притеснявайте, ако се налага бързо да се разделите с хора от обкръжението си, защото са ви мамили, предавали са ви многократно, но вие сте били доверчиви и сте пропуснали тези факти.

При семейните изневярата няма да получи прошка, а ще доведе до развод. Съдбата ще ви подложи на изпитание, защото сте изцяло във властта на емоцията, която на моменти дори ви е непосилно да овладявате.

Декември

Трудностите през този месец са знак да намалите темпото, защото Меркурий е ретрограден от 3 до 23 декември и ви забранява както начинанията, така и промените, свързани с работата и инвестициите. Необходимо е да осъзнаете грешките си и да заживеете в съзвучие с вселенските закони, постигайки равновесие между материалната и духовната си същност, за да намерите своето вярно място, ако все още се лутате и го търсите.

Използвайте дните на пасивност и рутинна работа за тази цел. Месецът не е добър за начинания, но инатът ви, целящ да ги осъществите, и вашата прибързаност може да ви изненадат със сериозни и продължителни неприятности и парични загуби. Изнервяте се, че няма как да завършите започнатото, ако няма и кой да поеме работата и да ви помогне, но всъщност и околните са подвластни на изискванията на Меркурий.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл