Любовните триъгълници на родните секссимволи

Голямата обич рядко е достатъчна за двама, колкото и красиви и харизматични да са те, проучи „Зодиак“

 

Секссимволите в България често образуват двойки, но още по-често се оказват и в тройки. Оказва се, че неустоимите чаровници са под влиянието на вселенския закон за взаимното привличане и се привличат неудържимо. „Зодиак“ събира най-горещите любовни триъгълници, в които главни герои са едни от най-популярните български актьори.

Няма класация или проучване за атрактивни мъже у нас, които да не са превзети от доказаните разбивачи на женски сърца Асен Блатечки, Деян Донков и Ники Илиев. Триото си е намерило, разбира се, и еквивалент в женски вариант. Актрисите Радина Кърджилова,  Диляна Попова и Саня Борисова безспорно са едни от най-сексапилните дами в родния шоу бизнес. Опитът показва обаче, че е една голям любов никога не може да бъде само между двама.

Въпреки че в момента Асен Блатечки е щастливо женен за режисьорката Катерина Горанова, страстната афера с колежката му Диляна Попова продължава да бъде една от най-обсъжданите теми в светските среди. Дуото беше спрягано за най-сексапилната двойка в България. Бурните отношения между Попова и Блатечки оставиха и своя отпечатък - малкия им наследник Борил.

Атрактивното семейство на Деян Донков и Радина Кърджилова, което от съвсем скоро също се сдоби с наследник, е преживяло много възходи и падения. Техните истински взаимоотношения излязоха на показ пред цяла България преди известно време, когато заедно участваха в хитово риалити предаване. От жалби за домашно насилие и спекулации за изневери до дундуркане на бебе - Донков и Кърджилова са преминали през цялата палитра емоционални преживявания.

Привидно перфектните отношения в семейното ложе на Ники Илиев и Саня Борисова също е надвиснала сянка. Съвсем скоро се появи слухът, че чаровникът Орлин Павлов е хвърлил око на актрисата и е твърдо решен да получи това, което иска.

 

Блатечки, Попова и още нещо

Актьорът Асен Блатечки е известен освен с таланта си на сцената и с множеството си завоевания. Сред дългия списък от женски имена, чиито сърца лошото момче е разбило, се открояват тези на Диляна Попова и Снежана Макавеева.

С първата той имаше бурна афера, която дълго се коментираше и продължава да бъде най-обсъжданата тема около личния живот на актьора. Любовта им е била толкова голяма, че моделката дори му роди дете, което в момента отглежда сама. В началото тя трудно приела раздялата, но от това лято се шушука, че вече не е сама.

И макар Блатечки да се върна при съпругата си Катерина Горанова, с която също имат дете, клюката скоро свързва името му с това на на сексапилната актриса Снежана Макавеева. Запознати твърдят, че двамата имали кратка лятна афера. Оказали се на едно място с Асен на морето. Тъй като Снежана била доста разкрепостена, нямала нищо против да прекара няколко нощи със сексапилния мачо, за когото толкова много жени си мечтаят.

 

Семейство Илиеви и добрият приятел

Актьорите Ники Илиев и Саня Борисова са официално женени от около 4 години и досега продължават да бъдат спрягани за една от най-харизматичните български двойки. Идилията между тях никога не е била пълна, тъй като през цялото това време са обект на спекулации, че връзката между тях приключва заради трети човек.

Най-новите слухове около светската двойка са, че приятелят им Орлин Павлов е лудо влюбен в красавицата Саня. Шоуменът с много таланти е известен със своя неустоим чар, често получава това, което поиска, и е неотлъчно до Илиева във всичките им проекти. До този момент няма конкретни доказателства за афери, а Ники Илиев имал пълно доверие на жена си и не ревнувал особено много от певеца.

 

Бой и обич между Донков и Кърджилова

Талантите на родната театрална и филмова сцена Деян Донков и Радина Кърджилова винаги са скандализирали с своите взаимоотношения. По време на съвместното им участие в популярно риалити предаване стана ясно, че връзката между двамата актьори изобщо не е толкова розова, колкото изглежда на пръв поглед. Освен физическия тормоз, който Деян налагал на красавицата, се носеха слухове, че женкарят от време на време залитал към бившите си. Една от тях е майката на първородния му син - колежката му Анастасия Ингилизова. Радина също не му оставала длъжна и прибягвала към подкрепата на първия си - актьора Христо Петков.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица