Любовта на Демет Йоздемир и Джан Яман

Стана практика в световен мащаб артисти, които са екранни любовни двойки, да пренасят чувствата си и в живота. Това, разбира се, е много позната ситуация за всички, особено ако актьорът е привлекателен мъж, а актрисата - много красива жена. Дори ако информацията за тяхната любов да е лъжа, тези слухове се поддържат до края на филма или сериала, като рейтингът им се вдига още повече заради това.

Но връзката на Демет Йоздемир и Джан Яман е малко по-различна от останалите. Нека първо се върнем към миналото. Поредицата "Ранна птица" приковава вниманието на зрителите в Турция и Русия, където се излъчва от няколко сайта. Когато сериалът започна, Демет Йоздемир все още бе гадже на Сечкин Йоздемир /съвпадението на фамилиите е случайно/. Но се случи нещо неочаквано, в момента, когато всички казваха, че двамата скоро ще вдигат сватба - известната двойка се разпадна. По това време започнаха да се появяват горещи новини, че Джан Яман стои между Демет и Сечкин! След тези слухове красивата актриса направи изявление: „Няма никаква любов между мен и Джан. Ние сме просто приятели. Не предадох Сечкин. Опитахме се, но не успяхме. Нашите графици бяха много стресиращи, така че не можехме да се срещаме често. Така че връзката не се получи. "

Разбира се, по това време би било немислимо да се направи друго изявление. Джан Яман каза почти също: "Каква любов? Няма любов." След това той престана да коментира излизащите новини и статии дали двамата актьори, които играят главните роли в „Ранна птица" се срещат извън снимачната площадка.

През периода, през който Джан Яман имаше проблеми с очите, започна да публикува снимки с Демет Оздемир на страницата си в Instagram, като поясняваше; "Следващите 2 епизода, ще нося очила заради дискомфорта в очите ми, но това няма да се отрази на нашите любовни възгледи. Както писах по-рано, да, ние сме свикнахме с факта, че имената на партньори от поредици се смесват с любовни клюки."

Джан Яман и Демет Оздемир, които прекарват по-голямата част от времето си заедно на снимачната площадка, започнаха да се появяват заедно и извън нея. На 14 февруари, в деня на влюбените, двамата бяха заедно, на рождения ден на актрисата - също, на церемонията на която Джан Яман спечели наградата „Изгряващ актьор на годината“, каза: „Благодаря на Демет Йздемир за чудесно настроение, които създава на снимачната площадка. Половината от моята награда принадлежи на нея..."

Всяка стъпка, която правят, ясно показва, че двамата са си много скъпи, но защо открито не говорят за това? Едно е сигурно обаче - мистерията около връзката им, покачва рейтинга на телевизионния сериал "Ранна птица".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали