Любо Киров и JEREMY? влизат "В час по интелектуална собственост"

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Музикални продуценти и Министерство на културата си партнират в кампания за нова култура на потребление на творческите продукти.

Момчетата от най-обичаната банда в съвременния бг рок – JEREMY?, и поп идолът Любо Киров ще бъдат посланици на образoвателния проект „В час по интелектуална собственост“.

В началния си етап кампанията на Българска асоциация на музикалните продуценти (БАМП) ще обхване училищата по изкуствата към Министерство на културата в София. Първата си среща с бъдещите творци на България Jeremy? ще направят Музикалното училище на 5 март, а на 26 март Любо Киров ще сподели защо е важно да сме в час с правата си пред възпитаниците на Училището по изящни изкуства.

В същността си Часът по интелектуална собственост ще бъде комбинация от забавно информационно видео и образователна дискусия с любими артисти.

Модератор на срещите ще бъде Станислава Армутлиева, която освен успешен музикален продуцент е и председател на Управителния съвет на БАМП. В разговора с учениците Любо Киров, фронтменът на JEREMY? Ерсин Мустафов и китаристът на бандата Ташо Колев ще споделят както лични истории около създаването на най-големите си хитове, така и позицията си за защитата на авторското и сродните му права.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица