Любо Пенев за националния отбор: По мое време идваха по 30 000 души

Любо Пенев изпрати „тиха“ критика към бившия си съотборник и настоящ национален селекционер Петър Хубчев. Под ръководството на защитника България е в серия от пет поредни равенства.

Имам други виждания и отборите, които водя, играят различно – каза Пенев. - Медали няма да си слагам, но под мое ръководство на мачовете на България идваха по 30 000 души. Създаде се много добра група, имаше прекрасни взаимоотношения, но централата реши да се разделим. Радваме се на спечелените две точки от Черна гора и Косово, загубили сме били четири точки... Явно сме гледали различни мачове.“

Ден по-рано Йордан Лечков, един от големите критици на Пенев, се насочи и срещу Хубчев. Той пък му отвърна, че няма да позволи да нападат футболистите.

Преди старта на плейофите Ел Голеадор направи предупреждение към съдията Стефан Апостолов, който ще свири мача с „Черно море“. Треньорът на ЦСКА не скри, че очаква отборът му да бъде „осакатен за следващите мачове“. А те са две поредни гостувания на „Лудогорец“ - за купата и първенството. „Може пак да иска да е главно действащо лице, може да покаже картони и да осакати отбора, а може и да покаже безпристрастност“, анализира Пенев.

Любо отсече, че пред ЦСКА има две цели – те са титлата и купата. Още следващата седмица ще е кръстопътна за тях. „Червените“ първо гостува на „Лудогорец“ в четвъртфинал за купата, а после и за първенството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ