Любо Пенев се закани на „Лудогорец“

Любослав Пенев хвърли ръкавица към „Лудогорец“ в битката за титлата. В последния кръг на редовния сезон неговият ЦСКА приема „Берое“.

„Всички печелят и губят точки – коментира Пенев. - Разликата с „Лудогорец“ е по-малко от преди няколко кръга, а нашата цел е да я заличим напълно. Нищо не е решено. Няма как да подценим отбор в плейофната фаза. Ще играем на предела на възможностите си. Добре съм запознат със състоянието на „Берое“.“

Единственият сигурен отпадащ от състава на ЦСКА е бразилският защитник Жеферсон. Левият бек не играе още от подготовката заради травма.

Любо Пенев не се притеснява, че още е със статут на помощник-треньор. Причината е, че клубът не се е разделил още официално с предшественика му Нестор Ел Маестро. „Това не е толкова важно – рече Ел Голеадор. - Не ме притеснява какъв бадж нося. Това е най-малкият ми проблем. Рано или късно той ще бъде решен. Предполагам, че става дума за договорка между две страни.“

ЦСКА посреща „Берое“, който сериозно се разклати в началото на седмицата. След 0:1 от „Витоша“ у дома фенове в Стара Загора поискаха оставката на треньора Александър Томаш, играл дълго на „Българска армия“. Арената очаква дали ще се завърне Димитър Бербатов. Бившият нападател на ЦСКА не пропуска мачове на „Берое“, но не идва в Борисовата градина. Дълго Бербатов тренира със старозагорци заради близките си отношения с Томаш и екипа му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ